Tarih: 02.07.2024 13:15

Rize Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Elbistan'a Atandı

Facebook Twitter Linked-in

Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 2 Temmuz'da gece yarısı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları, ülke genelindeki mülki idare amirlerinde önemli değişikliklere neden oldu. Bu değişiklikler, içişleri bürokrasisinde geniş çaplı bir görev yerinin değiştirilmesi dalgası olarak yorumlandı.

Muhammet Fatih Demirel Kimdir?

Muhammet Fatih Demirel, Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’nde doğdu ve ilk öğrenimini burada tamamladı. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 2011 yılında mezun olduktan sonra kaymakamlık sınavını kazanarak 2013 yılında mülki idare amirliği mesleğine adım attı. Konya, Samsun, Bafra, Konya Beyşehir, ve Çanakkale Lapseki gibi çeşitli ilçelerde stajlarını başarıyla tamamladı.

2015-16 yılları arasında İçişleri Bakanlığı tarafından İngiltere'nin Sheffield Üniversitesi'ne dil eğitimi ve idari sistem üzerine çalışmalar yapmak üzere gönderilen Demirel, 102. Dönem Kaymakamlık Kursunu "Üstün Başarılı" olarak tamamladı.

Kariyerinde İsparta-Keçiborlu Kaymakam Vekilliği, Karabük-Yenice Kaymakamlığı, Ordu-Kabataş Kaymakamlığı gibi görevlerde bulunan Demirel, son olarak Muş Vali Yardımcısı olarak görev yapmaktayken, 2021 yılında Rize Çayeli Kaymakamlığına atanmıştır.

Muhammet Fatih Demirel evli ve bir çocuk babası olup, İngilizce dilini de başarıyla kullanmaktadır


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —