Tarih: 27.10.2024 11:26

Rize'de 310 İşçi Alımı İçin Son Başvuru Tarihi 29 Ekim

Facebook Twitter Linked-in

Rize'de, merkez ve ilçelerde 8 ay süreyle istihdam edilecek 310 işçi için başvuru süreci sona ermek üzere. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile Rize İl Müftülüğü işbirliğinde gerçekleştirilen temizlik, bakım ve onarım hizmetleri alanında çalışacak işçiler için başvurular 29 Ekim Salı günü saat 23:59'da tamamlanacak.

İŞKUR Rize’den yapılan açıklamada, programa katılmaya hak kazanan kişilerin Rize İl Müftülüğü'ne bağlı binalarda haftanın belirli günlerinde tam gün çalışarak temizlik, bakım ve onarım işlerinde görev alacakları bildirildi. İşgücü Uyum Programı (İUP) çerçevesinde düzenlenen işçi alım süreci, 11 Kasım 2024 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2025'e kadar devam edecek.

Başvuru ve Seçim Süreci

Başvurular, ALO-170 iletişim hattı veya İŞKUR'un e-şube (www.iskur.gov.tr) üzerinden yapılabilecek. Geçerli başvuruların sahipleri, 1 Kasım 2024 Cuma günü noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi ile belirlenecek. Programa başvurmak isteyen vatandaşlar, başvuru işlemlerinde herhangi bir zorlukla karşılaşmaları durumunda İŞKUR personelinden yardım alabilecekler.

Başvuru Şartları

Programa katılmak isteyenlerin uyması gereken başlıca şartlar ise şöyle:

Başvuru şartlarına uygun olan vatandaşların, başvurularını son tarihe kadar tamamlamaları büyük önem taşıyor. Rize'deki bu işçi alım süreci, istihdamı artırma ve yerel ekonomiye katkı sağlama hedefiyle dikkat çekiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —