Tarih: 21.06.2023 11:53

Silivri Belediyesi, İkizdere Belediyesine Çöp Konteyneri Desteği Sağladı

Facebook Twitter Linked-in

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karağöz, yaz sezonu yaklaşırken eskiyen çöp konteynerlerinin yenilenme ihtiyacı doğrultusunda yardım taleplerini ilettiği Kardeş Belediye Silivri Belediyesi'nden 40 adet çöp konteyneri desteği aldı.

Gönderilen çöp konteynerlerinin bir kısmı İkizdere'ye ulaştı, diğer kısmı ise yakın zamanda teslim alınacak. Gönderim sürecinde yaşanan lojistik nedeniyle kargo aracının yarısının teslim alındığı belirtildi.

Bu önemli yardımı sağlayan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri, Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltuk ve Temizlik İşleri Başkanlığı'na ve nakliyeyi sağlayan İkizdere Belediyesi personeline teşekkürlerini ileten Başkan Karağöz, bu dayanışmanın İkizdere ilçesi adına büyük bir destek olduğunu ifade etti.

Aynı zamanda, İkizdere Belediyesi'nin talebi üzerine İstanbul Bahçelievler Belediyesi tarafından gönderilen 10 adet 800cc plastik çöp konteynerinin de İkizdere'ye ulaştığı belirtildi. Bu önemli katkıda bulunan Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ve AK Parti Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Hızır Sözüer'e teşekkürlerini ileten Başkan Karağöz, hemşehrilerinin destekleriyle İkizdere'nin çevre temizliği konusunda daha etkin bir şekilde hizmet verebileceğini belirtti.

İkizdere Belediyesi, Silivri Belediyesi ve Bahçelievler Belediyesi arasındaki kardeşlik bağlarının, çevre yönetimi konusunda yapılan işbirlikleriyle daha da güçlendiğini vurgulayan Başkan Karağöz, bu örnek dayanışmanın diğer belediyelere de örnek olmasını diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —